Куман: Роналдо не е мой проблем


Куман: Роналдо не е мой проблем
Снимка: Getty Images/Guliver

1454 0

Наставникът на Барселона Роналд Куман заяви, че за него не е важно дали Кристиано Роналдо ще играе в двубоя на каталунците срещу Ювентус тази вечер от Шампионската лига, като смята, че е прекалено рано да се дава оценка на Андреа Пирло като треньор. Довечера Барселона гостува на „старата госпожа“ след загубата от Реал Мадрид в „Ел Класико“ през последния уикенд.

Лионел Меси ще започне мача за Барселона, докато Кристиано Роналдо ще пропусне срещата, след като отново даде положителен резултат на теста за коронавирус. „Роналдо е страхотен футболист. Не знам дали той ще има възможността да играе, но това не е мой проблем. Уважавам го, ако има възможност да играе, ще се радвам. Ще направим всичко възможно, за да се подготвим за мача по най-добрия възможен начин“, заяви Роналд Куман на пресконференцията си преди двубоя.

„Смятам, че е много по-лесно да коментирам Андреа Пирло като футболист. Като треньор не мога да дам коментар, тъй като той е в професията от много скоро. Това е страхотна възможност за него, трябва да има причина, за да се спрат на него. И двамата сме нови в тези големи отбори и ще трябва да се справяме с някои проблеми. Стартът на Ювентус е сходен на нашия в Ла лига. Двата тима минават през промени, за които ще са необходими време и търпение, но понякога във футбола времето не ти стига“, добави Куман. А ето кой играч на Барселона ще разказва на внуците си за Меси и Роналдо.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички