"Кралят" среща единствения претендент за трона в Шампионска лига, Арсенал затваря "абсурдна" група с мъст


"Кралят" среща единствения претендент за трона в Шампионска лига, Арсенал затваря "абсурдна" група с мъст
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: Getty Images

7749 0

Предварителните прогнози към момента се сбъдват и 14-кратният носител на трофея от Шампионска лига Реал Мадрид марширува към елиминациите. "Кралския клуб" е с пълен актив от точки и му предстои дуел срещу втория в групата Наполи. И равенството ще гарантира първата позиция за Реал, която предполага по-лесен жребий в осминафиналната фаза.

Арсенал пък е на победа от това също да си гарантира първото място в своята група. Тя бе определена като една от най-слабите, след като там са още ПСВ Айндховен, Ланс и Севиля. Носителят на трофея от Лига Европа пък шокиращо е последен с две точки - три по-малко от французите и нидерландците. "Артилеристите" пък имат и възможност да отмъстят за единственото поражение в групата, което сензационно бе допуснато от Ланс.

Шанс за отмъщение: Арсенал цели "два заека с един куршум" в Шампионска лига

Платформата за онлайн спортни залози efbet постави англичаните като пълен фаворит в Лондон. Коефициентът за победа в полза на "топчиите" е 1,35, докато ставката за нова победа в полза на френския отбор над Арсенал е 9,20. Съответно пазарът за равенство е оценен на 5,80. Двата отбора се срещат в сряда (29.11) от 22:00 часа българско време, когато ще се проведе и дуелът между Реал и Наполи.

Изненадващ факт е, че няма съперник, който Арсенал да е срещал по-често от Ланс в Шампионска лига, без да успее да го победи (три мача - две загуби и едно равенство). Въпреки това лондончани са постигнали 9 победи от последните им 12 мача в Европа. Очакват се и голове, след като 9 от последните 10 двубоя в Шампионска лига на Ланс стигат до гол/гол.

Карло Анчелоти с Реал Мадрид среща бившия си тим Наполи

Дали обаче ще има попадения и на "Сантяго Бернабеу"? Реал е в серия от девет поредни мача без поражение у дома в Шампионска лига, като последните четири успеха сред тях идват при "суха мрежа". Освен това футболистите на Карло Анчелоти са допуснали само един гол при последните им шест двубоя като домакин. На всичкото отгоре "кралския клуб" играе повече от успешно срещу италианци - печелейки всеки от последните си девет мача срещу тимове от Ботуша.

Коефициентът на efbet за това тази серия да продължи и Реал Мадрид да победи е 1,89, докато ставката за победа в полза на Наполи е 4,20. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 4,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички