"Дяволите" в най-долния ад в Шампионска лига: Молят се на Байерн, а силни турци ще опитат пак да "колят"


"Дяволите" в най-долния ад в Шампионска лига: Молят се на Байерн, а силни турци ще опитат пак да "колят"
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: Getty Images

7075 0

Манчестър Юнайтед мина през същински кошмар срещу Копенхаген и загуби с 3:4 в Дания, като по този начин англичаните останаха на последната позиция в групата си в Шампионска лига. Те имат 3 точки, Галатасарай и Копенхаген са с по 4, а Байерн Мюнхен си е гарантирал първото място с 12 пункта.

Манчестър Юнайтед изхвърча от Шампионска лига? Последен шанс за надежда срещу Галатасарай

Така до голяма степен съдбата на "дяволите" е и в ръцете на баварците. Ерик тен Хаг, чието място се клати все повече, ще се надява Байерн да победи датчаните, за да има шанс за класиране напред и в последния кръг, когато се изправя директно срещу Хари Кейн и компания. При гостуването в Турция обаче също няма да е никак лесно за Юнайтед, който загуби на "Олд Трафорд" с 2:3 при мача от втория кръг срещу Галатасарай.

Все пак и този път платформата за онлайн спортни залози efbet посочва английския тим като фаворит, макар и с малко. Коефициентът "Червените дяволи" да победят е 2,60, докато ставката за успех на Галатасарай, който изигра доста силни мачове срещу Байерн, е 2,70. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,80. Двата отбора се изправят един срещу друг днес (29.11) от 19:45 часа българско време.

Успехът на турския гранд срещу Юнайтед във втория кръг бе единствената победа на тима в последните му 15 мача от групите на Шампионска лига (цели 10 загуби и 4 равенства). Само победа ще запази шансовете на Юнайтед, който загуби цели три мача от групите до момента, а в тях допусна... 11 попадения. Това е последното гостуване, като и двете предни приключиха с поражение 3:4.

Дори да получи първото попадение в срещата пък, Галатасарай няма поводи за притеснение, тъй като при всички спечелени четири точки до момента именно турският гранд е инкасирал първи в двубоя.

При вече осигурено първо място и цели шест мача до Коледа - Томас Тухел може да си позволи да даде почивка на важни футболисти, след като Леон Горецка призна след паузата за националните отбори, че в отбора са изтощени. Баварците са безапелационни в Шампионска лига, като са вкарали поне по две попадения в 11 от последните си 14 мача в надпреварата.

Байерн Мюнхен може да прецака Манчестър Юнайтед в Шампионска лига

Ще бъде любопитно и дали Лерой Сане ще получи почивка, тъй като отборът му няма поражение в 36-те мача, в които той се е разписвал (31 победи и 5 равенства). На вратата на Копенхаген срещу него ще е Камил Грабара, който никога не е имал "суха мрежа" в мач като гост от групите в Шампионска лига (3 загуби и 1 равенство). В три от случаите пък допуска поне по два гола.

Коефициентът на efbet за успех в полза на германския шампион е 1,25, докато ставката за триумф за датския първенец е 12,00. Съответно пазарът за равенство е оценен на 7,40. Двата отбора се изправят един срещу друг в 22:00 часа българско време.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички