Край! Шаманите и агент свалиха проклятието на Сити в Шампионска лига


Край! Шаманите и агент свалиха проклятието на Сити в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2504 0

Футболният агент Дмитрий Селюк пожела на Манчестър Сити да спечели Шампионска лига. Руският агент неведнъж е критикувал английския гранд и мениджъра Хосеп Гуардиола за отношението им към неговия клиент Яя Туре.

Защо Сити беше прокълнат?

След като Туре се раздели с "гражданите", Селюк обяви, че африканските шамани ще прокълнат отбора и той никога няма да спечели Шампионска лига под ръководството на испанеца.

Какво се промени сега?

"Искам да се извиня за този инцидент. Мисля, че дойде време да го прекратя. Знам, че и Яя ще се съгласи с това, защото той желае на Сити само успех. Мога да кажа, че шаманите вече са свалили проклятието и мисля, че сега Сити ще спечели Шампионска лига под ръководството на Пеп", заяви агентът, цитиран от "The Mirror".

Пожелаха им требъл

"Те имат добри шансове да я спечелят тази година. Но каквото и да се случи, те със сигурност ще я завоюват в следващите 3 години. Спомняте ли си как веднъж критикувах Сити, че не подариха на Яя торта за рождения му ден? Е, този месец е моят рожден ден и моят подарък за него е сваляне на проклятието", продължи руснакът.

"Всъщност, се надявам Сити да спечели требъл този сезон", завърши Селюк. Ето как той прокле Сити и Гуардиола преди 5 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички