Край на надеждите на Юнайтед: Байерн идва на "Олд Трафорд" мотивиран, не лежерен


Край на надеждите на Юнайтед: Байерн идва на "Олд Трафорд" мотивиран, не лежерен
Снимка: Getty Images

1102 0

Байерн Мюнхен ще се реваншира за шокиращото си поражение с 1:5 през уикенда от Айнтрахт Франкфурт, като ще опита да удари Манчестър Юнайтед в Шампионска лига утре вечер. Това заяви спортният директор на "баварците" Кристоф Фройнд.

Германският гранд вече спечели група А и си осигури място в осминафиналите, докато Юнайтед е на дъното и трябва да ги победи, за да има някакъв шанс да стигне фазата на елиминациите. "Червените дяволи" трябва да спечелят и да се надяват Галатасарай и Копенхаген да завършат наравно.

Англичаните се надяваха, че Байерн ще пристигне на "Олд Трафорд" в лежерно настроение, но провалът във Франкфурт означава, че отборът на Томас Тухел ще бъде ранен и опасен.

"Отправяме се към Манчестър с чувството, че трябва да се реабилитираме пред феновете. Хубаво е, че идва следващият мач и веднага може да се реваншираме след мач като този във Франкфурт и да оправим нещата. Трябва да покажем реакция на терена", каза Фройнд пред сайта на клуба.

"Това е мач от Шампионска лига. Манчестър Юнайтед срещу Байерн Мюнхен винаги е специално. Все още има много залог за Юнайтед и ще има заряд. Искаме да направим добро представяне и да останем непобедени в групата", каза още Фройнд. Ерик тен Хаг е уверен преди мача с Байерн. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички