Кошмарни съперници чакат Челси, ако не спечели групата си


Кошмарни съперници чакат Челси, ако не спечели групата си
Снимка: Gulliver/GettyImages

1725 0

Челси са изложени на риска да имат кошмарен жребий за 1/8-финалите в Шампионска лига след загубата от Рома с 3:0. Поражението прати лондончани на второ място в групата и сега ще се надяват на грешна стъпка на италианците и ще гонят задължителна победа в последния си мач от груповата фаза, който е гостуване на Карабах. 

При положение, че завършат втори, то отборът на Антонио Конте може да изправи срещу Барселона или ПСЖ, както и всеки един от победителите в групите си. Любопитното тук е, че към момента всички останали английски тимове са водачи в групите, а според регламента на този етап от турнира два отбора от една и съща държава няма как да се паднат един срещу друг. 

Това означава, че трите възможни варианти са Барселона, ПСЖ и Бешикташ, като последният вариант изглежда като най-добър за английския шампион. Парижани показват изключителна форма, като в турнира вече имат 17 гола и нито един допуснат, Барселона пък показа, че кризата от лятото не е повлияла и в испанското първенство вече има преднина от 8 точки на върха пред големия си съперник Реал Мадрид. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички