Конте след разгрома от Рома: Трябва да използваме тази загуба


Конте след разгрома от Рома: Трябва да използваме тази загуба
Снимка: Gulliver/GettyImages

987 0

"Този сезон трябва да даваме повече от себе си, ако искаме да сме конкурентни и да се борим за важните трофеи. Когато не го правим, се получават такива мачове", коментира мениджърът на Челси Антонио Конте след загубата от Рома миналата вечер.

"Сините" от Лондон бяха разбити с 3:0 при гостуването си на "Олимпико" и бяха изместени от първото място в групата в Шампионска лига. "Сезонът ни ще бъде много труден, ако не намерим бързо правилния път. Миналия сезон показахме страхотен глад за успехи. Спечелихме титлата, което бе чудо. Ако си мислим, че само защото името ни е Челси, съперниците ни ще се страхуват от нас, това не е правилният начин. Трябва да намерим глада от миналия сезон. Трябва да използваме тази загуба, за да намерим силите си", каза Конте след двубоя.

"Искам да разбера къде трябва да се подобрим, за да не се повтаря представянето ни от второто полувреме. Това е моят отбор и трябва да съм готов да нося отговорността във всяка ситуация. Не обичам да говоря за малшанс, но наистина не беше справедливо да губим с 0:2 на почивката".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички