Клоп: Само един защитник няма да ни оправи проблемите


Клоп: Само един защитник няма да ни оправи проблемите
Снимка: Guliver/GettyImages

1150 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е категоричен, че проблемите в защита, които изпитва неговият отбор, няма да бъдат решени с привличането на един защитник. Германският специалист вярва, че несполуките в дефанзивен план се коренят в цялостното представяне на отбора.

"Тук постояннно гледате за това дали някой би ни помогнал. И наистина се опитахме да разгледаме проблема през лятото - защитата беше нещо, за което говорихме дълго време. Не привлякохме този или онзи и така нататък. Но ако тези проблеми се решаваха с един футболист, щяхме да дадем всичките си пари и да кажем: Хайде, идвай при нас", коментира Клоп след равенството срещу Севиля.

Мърсисайдци допуснаха два гола от два точни удара, като и при двете попадения имаше грешки от страна на защитата, и най-вече Деян Ловрен. Клоп обаче не е напълно съгласен, че само защитникът е виновен.

"Емре Джан закъсня малко в ситуацията преди първия гол и в този момент осъзнах, че нещо може да се случи. Те ни пресираха, взеха топката и накрая мисля, че мина през краката на Деян. Не знам точно как стана. За втория гол съм в абсолютен шок - нямам идея как се стигна до това, ако трябва да съм честен. Това не беше генерален проблем в защитата ни, но категорично трябва да подобрим играта си в тази насока", сподели още Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички