Клоп: Определено заслужавахме победата

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че е доволен от играта на своя тим при равенството 2:2 със Севиля на старта в Шампионска лига, но не и от постигнатия резултат. Според него има достатъчно време пред отбора да се поправи и да не допуска грешките от този мач.

"Мисля, че в продължение на 85-86 минути играхме доста добре. Имахме отговор за всичко, освен за головете. Трябва отново да видя положенията. В реално време ми се стори, че сбъркахме във въпросните ситуации. Знаем какво трябва да подобрим и имаме време, за да го направим. Равенството не е резултатът, който исках, но играта ми хареса", каза Клоп.

Ливърпул изпусна да разбие Севиля, а след това изпусна и победата (ВИДЕО)

Ливърпул се завърна в Шампионска лига с равенство 2:2 срещу Севиля, въпреки че имаше куп положения в мача и допусна два гола от единствените два ...

"Не трябва дълго да се ядосваме, а да приемем резултата. Определено заслужавахме победата, но не се получи. Севиля имаше две положения за целия мач, но във футбола често се случва по-добрият да не печели", допълни още германският специалист.

Още по темата

Please select answer!