Още един играч на Ливърпул се завърна след дълга контузия


Още един играч на Ливърпул се завърна след дълга контузия
Снимка: Gulliver/GettyImages

1382 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп получи добри новини от лекарския екип на тима, след като стана ясно, че десният защитник на тима Натаниел Клайн е готов за игра. Английският национал не се е появявал в игра през този сезон, след като през лятото от клуба обявиха, че има контузия в гърба.

Клайн игра вчера при победата с 4:0 над Стоук Сити в първенството до 23 години, а след края на срещата Клоп бе потърсен за мнението си за това кой ще играе от дясно на защитата до края на кампанията на Острова.

"Това е една много важна позиция. Една от най-важните във футбола, защото много често сега играчите, които играят като десни защитници често участват и в атаките на тима. Клайн е най-опитният в нашия състав на тази позиция. Той е повече защитник и по-малко нападател. Той е бърз, има добра техника и много помага в защита.

Там обаче е и Трент (Александър-Арнолд). Той играе много добре в атака, помага, когато търсим гол, много добър футболист. Разбира се там може да играе и Джо Гомес, но от сега той ще се премести в средата на защитата. Може да помага много в центъра на отбраната, но има още да учи", разкри Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички