Килиан Мбапе може да изпусне ключова битка в Шампионска лига


Килиан Мбапе може да изпусне ключова битка в Шампионска лига
Снимка: Guliver/GettyImages

1914 0

Лоши новини сполетяха ПСЖ седмици преди подновяването на сезона в Шампионска лига - надпреварата, която парижани мечтаят да спечелят. Суперзвездата на тима Килиан Мбапе получи сериозна травма по време на финала за Купата на Франция срещу Сент Етиен, спечелен от шампионите с 1:0. 

Тази сутрин са направени допълнителни тестове на нападателя, които са разкрили, че той е изкълчил сериозно глезена си и може да не играе в близките няколко седмици. Добрата новина е, че няма скъсване на връзки в тази област, но глезенът му е сериозно подут и със сигурност Мбапе пропуска финала за Купата на Лигата срещу Лион.

Според "RMC" голмайсторът на тима може да пропусне дори четвъртфиналния двубой на ПСЖ срещу Аталанта в Шампионска лига. Както е известно, заради пандемията от Covid-19 беше изменен форматът на турнира и мачовете от елиминациите ще се играят на неутрален терен и сблъсъците от четвъртфиналите и полуфиналите ще се провеждат само в един двубой. Така парижани могат да бъдат лишени от едно от най-големите си оръжия за важния мач с Аталанта. 

Това допълнително усложнява ситуацията в ПСЖ. Както е известно, Лига 1 беше прекратена рано-рано и парижани нямат натрупани официални мачове и не е ясно в каква форма ще влязат в Шампионска лига. Все пак има и добри новини за парижани, след като Килиан Мбапе сложи край на спекулациите за трансфер в Реал наскоро (подробности)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички