Касияс с голяма новина след мача с Ливърпул


Касияс с голяма новина след мача с Ливърпул
Снимка: Gulliver/GettyImages

1653 0

Легендата на испанския футбол Икер Касияс разкри, че равенството между неговия Порто и Ливърпул на "Анфийлд" може да е бил последното му участие в Шампионска лига. "Драконите" отпаднаха след катастрофалната загуба с 0:5 в първата среща и сега ще се фокусират изцяло върху преследването на титлата в Португалия.

Касияс в момента е на 36 години и след края на сезона ще изтече договорът му с Порто и няма да има шанс да спечели четвърто отличие от най-комерсиалния футболен турнир.

"Ако това е последният ми мач в Шампионска лига, то не бих се оплакал по никакъв начин - на този страхотен стадион опазих суха мрежа... никой обаче не знае какво ще стане в бъдеще. 

Като погледна назад, чувствам се горд от постигнатото и искам да благодаря на всички фенове. Дойдох да играя на легендарен стадион като "Анфийлд" и бях посрещнат толкова топло", сподели рекордьорът по мачове в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички