Карло Анчелоти се завръщa у дома


Карло Анчелоти се завръщa у дома
Снимка: Gulliver/GettyImages

1231 0

Във вторник, в града, в който се чувстваше най-щастлив и вършеше това, което искаше с цялото си сърце, Карло Анчелоти отново ще стъпи на "неговия" "Сантяго Бернабеу".

Миналата сряда Реал Мадрид постигна важна победа над Байерн (Мюнхен) на "Алианц Арена" с 2:1 в първи мач от 1/4-финалите на Шампионска лига, а Анчелоти се срещна с тима, с който и до ден днешен поддържа приятелски отношения, начело със суперзвездата Кристиано Роналдо.

По време на престоя на "кралския клуб" в Мюнхен имаше безброй прегръдки с всички играчи, които направиха живота му изключително лесен в испанската столица и специалистът се надява това да се повтори и в Мадрид.

Когато разбра, че повече няма да води Реал Мадрид, Карлето не се сбогува с лошо с никого в клуба, не направи драми и не сътвори чутовни спорове, защото знае, че това е футбол и в повечето случаи решенията не са логични.

Напускайки Реал с чиста съвест той си спечели доброто отношение на всички в "кралския клуб" от играчите до ръководството.

Анчелоти винаги е знаел как да обедини един отбор, да го превърне в 23-ма приятели и именно това бе едно от най-важните качества, които мадридският гранд притежаваше, за да спечели и така чаканата Десета (десетата титла в Шампионска лига). 

Той бе този, който първи заложи на така познатото трио в атака ВВС (от лат. - Бейл, Бензема, Кристиано) и той беше този, който показа, че може да жъне успехи и без него.

Карло Анчелоти се надява да бъде добре посрещнат от феновете на "Сантяго Бернабеу", но също така знае и че стъпва в доскорошния си дом като враг на 11-кратните европейски шампиони.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички