Карло Анчелоти каза какво не му е харесало в последните 2 мача и отличи двама от Реал Мадрид


Карло Анчелоти каза какво не му е харесало в последните 2 мача и отличи двама от Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1593 0

"Представихме се наистина добре. Показахме постоянство, а качеството на игра се подобри в сравнение с това на старта на сезона" - това заяви Карло Анчелоти, след като Реал Мадрид спечели Група "С" в Шампионска лига с 6 победи от 6 мача и пълен актив от 18 точки.

Във вторник (12.12.) вечер "белия балет" стигна до трудно 3:2 при визитата си на Унион Берлин, а опитният мениджър обърна внимание:

"Единственият недостатък в последните ни два двубоя бе това, че не успявахме да убием интригата, когато водехме в резултата - нито днес при 2:1, нито срещу Бетис при 1:0. Трябва да продължим да владеем топката, когато имаме предимство и да затваряме мачовете".

"Позитивното от тази вечер е това, че Дани Себайос вкара важен гол както за нас, така и за себе си. Той игра страхотно през целия мач. Хоселу също показа своите качества - той е много добър при завършването на атаките в наказателното поле, но през първото полувреме не го използвахме достатъчно", анализира Анчелоти.

*За Реал Мадрид предстои домакинство на Виляреал от 17-ия кръг на Ла Лига, което е насрочено за 17-и декември (22:00 ч. българско време).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ерик тен Хаг съжали за загубата на Манчестър Юнайтед от Байерн Мюнхен, но и показа доза реализъм!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички