Карло Анчелоти: Ако искате да спечелите Шампионска лига, трябва да победите Манчестър Сити


Карло Анчелоти: Ако искате да спечелите Шампионска лига, трябва да победите Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

6639 0

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти прие хладнокръвно жребя за Шампионска лига, който отреди отборът му да се изправи срещу Манчестър Сити на 1/4-финалите. Така, за трета поредна година, двата състава ще играят един срещу друг е елимациите, като са си разменили по 1 успех.

"Ние сме по-добре отвсякога. Лидери в Лигата, на четвъртфиналите на Шампионска лига, на път да се възстановят Куртоа и Милитао, без повече контузии, гладни сме за успехи. Може би ще кажа това и утре ще съжалявам, но ние сме по-добре от всякога, това е реалността", каза той за текущото състояние на белия отбор.

Анчелоти показа самочувствие пред Ман Сити

Анчелоти вярва, че РЕал Мадрид ще успее да отстрани Сити

Още: Как Хосеп Гуардиола коментира жребия за Шампионска лига, който отново противопостави Манчестър Сити и Реал Мадрид?

Освен това той не се поколеба да увери, че ще си вземат урок от миналогодишното отпадане точно от Сити, както и в двубоите срещу Лайпицг на 1/8-финалите. "Не изиграхме добър реванш. Ще има време да анализираме това. Сега мислим за утре, а жребият е детайл", заяви той преди съботния мач с Осасуна.

"Сити е съперник, който всички имат за фаворит, те спечелиха миналата година. Това е труден двубой, но ние имаме увереността да се справим добре. Това, че вторият двубой е в Манчестър, няма значение за нас. Четвъртфиналите са сложни в цялата история на Шампионска лига. За нас и за тях. Идеята, когато започваш Шампионска лига, е да спечелиш състезанието, а ако искаш да спечелиш, трябва да победиш най-добрите. Може да е най-добрият в Европа, но ние имаме цялото доверие на света. Ако искате да спечелите Шампионска лига, трябва да победите Сити". А Франция ще окаже натиск върху Реал Мадрид заради тяхно решение, което касае и Килиан Мбапе.

Още: Бегиристайн за Реал: Колко е досадно с тези топки, винаги едно и също!

Жребият е ФАКТ: Без дербита, но брутални сблъсъци на 1/4-финалите в Шампионска лига

Жребий за 1/4-финалите и 1/2-финалите в Шампионска лига по ТВ: Кога и къде да го гледаме?

Ами сега? Без французи от Реал Мадрид на Олимпиадата!

Притеснява ли се Барселона от трансфер на Мбапе в Реал Мадрид? Левандовски отговори

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички