Бегиристайн за Реал: Колко е досадно с тези топки, винаги едно и също!


Бегиристайн за Реал: Колко е досадно с тези топки, винаги едно и също!
Снимка: Getty Images

1430 0

Спортният директор на Манчестър Сити - Чики Бегиристайн, се възмути от жребия за четвъртфиналите в Шампионска лига. Той отреди актуалният шампион в турнира да се изправи срещу Реал Мадрид. Това се случва за трети пореден сезон в елиминациите на надпреварата.

Шефът на Сити не хареса жребия

"Колко е досадно с тези топки, винаги едно и също!", пошегува се испанецът. "Същият жребий като миналата година, само Ливърпул се смени с Арсенал", добави той.

Бегиристайн отдаде дължимото на Реал

"Ще се опитаме да си спомним какво се случи миналият сезон и че успяхме да стигнем до финала. Съперникът ни има най-много титли (в Шампионска лига, бел.ред.), те показват стабилност в този турнир и винаги стигат до решаващите етапи", каза още Бегиристайн, цитиран от "Marca".

"Но ние се смятаме за силен отбор и правим добър турнир през настоящия сезон. Шампионска лига е турнирът на Реал. Те може и да не са се справяли много добре в Ла Лига, но играеха добре в Шампионска лига", завърши директорът на "гражданите". А ето кой, според суперкомпютър, ще спечели Шампионска лига този сезон. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички