Кантона остави Меси, Роналдо и всички в залата в Монако без думи с речта си (ВИДЕО)


Кантона остави Меси, Роналдо и всички в залата в Монако без думи с речта си (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

14552 0

По време на тегленето на групите в Шампионкса лига за сезон 2019/2020 в Монако, легендата на Манчестър Юнайтед Ерик Кантона направи много скандално изказване. Той получи награда от президента на УЕФА Александър Чеферин, след което реши да каже няколко думи.

"Скоро науката не само ще забавя остаряването на клетките, но ще направи така, че ние да станем безсмъртни. Това, което ще ни убива, ще са инциденти, убийства и войни. За жалост обаче убийствата и войните ще станат много повече. Обичам футбола. Благодаря."

Очаквано всички в залата бяха в шок след тази "изповед" на слвания френски нападател. Камерите заснеха и учудените физиономии на Кристиано Роналдо и Лионел Меси, които също нямаха идея за какво става въпрос.

Любопитните моменти в Монако не свършиха само с речта на Кантона. Върджил ван Дайк трябваше да говори за победата на Ливърпул над Барселона на "Анфийлд" с 4:0 и то пред Лионел Меси. Какво каза Най-добрият играч според УЕФА за 2019 година може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички