Какво очаква Шави от сблъсъка Ювентус - Барселона


Какво очаква Шави от сблъсъка Ювентус - Барселона
Снимка: Gulliver/GettyImages

1323 0

Легендата на Барселона и Испания Шави Ернандес очаква изобилие от голове в сблъсъка между Барселона и Ювентус. Двата гранда се изправят един срещу друг тази вечер в първия мач от ¼ финалите на Шампионска лига. Днешният двубой в Торино стартира в 21:45 българско време.

Шави смята, че Барселона ще има предимство в притежанието на топката, като звездите на двата отбора ще се окажат решаващи за резултата.

Той заяви за Marca, че продължителното владеене на топката от страна на каталунците ги правят фаворити в срещата.

"Вкарването на голове винаги е ключов момент в такива сблъсъци, като и в двата мача това ще бъде решаващо. За мен ще е изненада ако нито един от двата отбора не се разпише днес", каза испанецът.

"Трудното за Барселона ще е добрата защита, която Ювентус притежава.Те оказват сериозен натиск срещу всеки съперник, но ти трябва да се адаптираш към това.

Барселона има всичките необходими качества, а и Луис Енрике е отличен тактик. Със сигурност са работили усилено. Анализирали са добре играта на Юве", коментира Шави.

"Барселона ще доминира в притежанието на топката, но италианците ще чакат удобен момент, за да атакуват чрез Игуаин и Дибала. Срещата ще бъде решена от великолепните индивидуални играчи, които и двата отбора притежават", заяви за финал той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички