Прогноза за Шампионска лига: Ювентус - Барселона


Прогноза за Шампионска лига: Ювентус - Барселона
Снимка: Getty Images / Guliver

1618 0

Ювентус и Барселона се изправят тази вечер в мегасблъсък от 1/4-финалите в Шампионската лига.

Срещата на Ювентус Стейдиъм се очертава да бъде повече от интригуваща и интересна, а футболните експерти прогнозират невероятно зрелище и от двата тима.

Ювентус е невероятен домакин през този сезон. Играчите на Масимилиано Алегри имат 16 победи от 16 мача в първенството на своя стадион. Тимът спечели всичките си мачове и в Купата на Италия в Торино, а в Шампионската лига записаха 2 равенства срещу Севиля и Лион.

Статистиката е повече от чудесна за "Старата госпожа". Отборът по традиция се осланя на невероятната си отбрана и това продължава да плаши съперниците на Юве. На вратата е невероятния Джиджи Буфон, а Алегри има невероятен избор от защитници - Дани Алвеш, Киелини, Бенатия, Алекс Сандро, Бонучи, Бардзали, Ругани и Лихщайнер.

Напред тимът също е доста солиден. Нападателите Манджукич, Игуаин и Дибала имат реализирани 34 гола само в първенството, а те са подкрепяни от мощна халфова линия в лицето на Маркизио, Пянич и Кедира.

Съставът на Барса от своя страна притежава невероятното трио в нападение в лицето на Неймар, Меси и Суарез, които са способни да решат всяка среща. В средата на терена ще липсва Серхио Бускетс, което може да се окаже голям проблем за треньора на тима Луис Енрике.

Барселона загуби 2 от гостуванията си през сезона в Шампионската лига и като цяло тимът е сравнително слаб гост през кампанията. Каталунците дори загубиха срещата с Малага през уикенда.

Прогноза на Sportlive.bg: Победа на Ювентус (2.80)

Рискова прогноза: Победа на Ювентус + двата тима да отбележат гол (5.00)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички