Какви шансове дава Венгер на Лудогорец срещу ПСЖ?


Какви шансове дава Венгер на Лудогорец срещу ПСЖ?

3254 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер вярва, че неговият отбор все още може да завърши на първо място в група А на Шампионска лига. Това обаче минава през това Лудогорец да вземе точка или 3 при гостуването си на ПСЖ на "Стад дьо Франс".

"Артилеристите" стигнаха само до 2:2 срещу ПСЖ като домакин на "Емиратс", като това дава предимство на френския гранд в битката за първото място (голове на чужд терен). Ако Арсенал стигне до успех срещу Базел и Лудогорец вземе точка от ПСЖ, то тогава лондонският тим ще финишира на първо място. Френският специалист даде 10% шанс това да се случи.

"В момента сме втори, но все още не е свършено. Шансовете да останем втори са 90 процента, но ние искаме първото място. Като цяло свършихме добре работата си в групата. Не сме загубили мач, но дали това ще бъде достатъчно? Не знам", коментира Венгер.

"Дали ще бъде по-хубаво или по-лошо, ако завършим втори, това ще стане ясно след жребия. Ако погледнем другите, ако си първи, имаш предимството да играеш в реванша като домакин, но за мен разочароващото е, че искахме да победим ПСЖ, но не успяхме. Това е наистина разочароващото", допълни той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички