Как 1 минута игра се превърна в най-емоционалния момент в кръга на Шампионска лига


Как 1 минута игра се превърна в най-емоционалния момент в кръга на Шампионска лига
Снимка: Getty Images

7131 0

Полузащитникът Чарли Савидж стана част от един от най-милите моменти в последния кръг от груповата фаза на Шампионска лига. Причина за това бе дебютът му за Манчестър Юнайтед в мача срещу Йънг Бойс в турнира. 18-годишният уелсец влезе в игра в 89-ата минута и донесе огромно щастие на баща си, който също е бил възпитаник на "червените дяволи", но така и не записва дори минутка за първия тим.

Бащата - Робърт Савидж, започна работа в телевизия "BT Sport", след като завърши кариерата си. Той коментира мача между Юнайтед и швейцарците за своя канал и така зрителите можаха да чуят на живо емоциите на гордия татко. "Уау, какъв велик ден за моя син! Не вярвах, че ще кажа тези думи. Какъв ден за мен, майка му, бабите и дядовците, но най-вече за него самия - Чарли Савидж!", произнесе коментаторът.

Още преди двубоя, когато разбра, че синът му за първи път попада на резервната скамейка за английския гранд, савидж едва сдържа сълзите си. "Сега ще се разплача, защото Чарли постигна толкова много в младия си живот. Никога не е бил най-добрият в класа си, но уменията му в работата, трудовата етика и желанието го доведоха до мястото, където е. Баща ми, който, за съжаление, не е с нас, ще се гордее със своя внук. Дори и да не излезе на терена, без значение какво се случва до края на живота му, той беше на пейката на Манчестър Юнайтед", каза развълнуваният Робърт Савидж. Тъжната история на датския халф Юсуф Поулсен, на чиято фланелка пише "Юрари", не Поулсен, четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички