Жребий в Шампионска лига по ТВ: Къде да гледаме тегленето за 1/8-финалите?


Жребий в Шампионска лига по ТВ: Къде да гледаме тегленето за 1/8-финалите?
Снимка: GettyImages

5848 0

В централата на УЕФА в Нион ще бъде изтеглен жребият за 1/8-финалите в Шампионска лига. Повечето фаворити преодоляха груповия етап, но за първи път от 21 години елиминациите ще бъдат без участието на Барселона. Каталунците отпаднаха, а Милан също не успя да мине групите.

На осминафиналите ще има 4 отбора от Англия, 3 от Испания, по 2 от Италия, Франция и Португалия, както и по 1 от Германия, Нидерландия и Австрия. За първи път в историята на турнира в групите имаше три отбора, които спечелиха и шестте си мача - това са Байерн Мюнхен, Аякс и Ливърпул.

Поставени отбори: Аякс (Нидерландия), Байерн Мюнхен (Германия), Ювентус (Италия), Ливърпул (Англия), Лил (Франция), Манчестър Сити (Англия), Манчестър Юнайтед (Англия), Реал Мадрид (Испания)

Непоставени отбори: Атлетико Мадрид (Испания), Бенфика (Португалия), Челси (Англия), Интер (Италия), Пари Сен Жермен (Франция), Ред Бул Залцбург (Австрия), Спортинг Лисабон (Португалия), Виляреал (Испания)

Първите мачове в 1/8-финалите ще се играят на 15, 16, 22 и 23 февруари, а реваншите на 8,9,15 и 16 март. Жребият започва в 13:00 ч. и ще бъде излъчван пряко по bTV Action. Ще може да следите жребия НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички