Йозил: Голът в София бе като на „Плейстейшън"


Йозил: Голът в София бе като на „Плейстейшън"
Снимка: Guliver/Getty Images

2089 0

Суперзвездата на Арсенал Месут Йозил говори за пръв път за изключително красивия гол, който отбеляза срещу Лудогорец. Както е известно, именно това попадение, при което германецът премина на парад през Борян, Моци и Паломино, донесе успеха с 3:2 на „топчиите" на „Васил Левски".

„Това беше гол като на „Плейстейшън". Истината е, че всичко беше инстинкт и действах на момента. Реших да потърся най-доброто решение в дадения миг. За щастие всичко мина добре и спечелихме мача", каза Йозил пред Marca.

В същото време от Лудогорец обявиха важна информация за всички, които ще искат да посетят на живо срещата с ПСЖ на в Париж. Привържениците, които разполагат с ваучери, могат да ги разменят за билети в деня на мача на вход V на „Парк де Пренс". Гишето, което се намира в близост до сектора за гостуващите фенове, ще работи от 17:00 ч. местно време, пише "Меридиан мач".

Феновете задължително трябва да носят документ за самоличност и да го показват при поискване от страна на органите на реда около стадиона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички