Йозил за завръщане в Реал: Всичко е възможно


Йозил за завръщане в Реал: Всичко е възможно
Снимка: Guliver/GettyImages

1390 0

Звездата на Арсенал Месут Йозил не изключи възможността един ден отново да облече екипа на бившия си тим Реал Мадрид. Преди няколко дни авторитетното издание Marca излезе с информация, че "белия балет" след ситуацията около Йозил и Анхел ди Мария и е много вероятно да си ги върне

"Много съм щастлив в Арсенал. Имаме страхотни фенове и аз настина се наслаждавам на престоя си тук. Във футбола обаче нищо не се знае. Не смятам, че сбърках като напуснах Реал. Исках да приема предизвикателство и преминах в Арсенал", заяви халфът на "артилеристите" пред Marca.

"Реал е огромен клуб и там играх с много добри футболисти. Феновете са много лоялни и дори част от тях продължават да ми изпращат съобщения да се върна в тима".

Йозил добави, че е голям фен на Зидан още от както е бил играч. "Когато бях малък, исках да съм като него. Мисля, че е страхотен треньор, още през първата си година спечели Шампионска лига, няма нищо по-значимо от това. Винаги съм вярвал, че той ще е добър треньор", добави още Йозил.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички