Яд, разочарование и въпроси: Мадрид настръхна срещу Кристиано Роналдо


Яд, разочарование и въпроси: Мадрид настръхна срещу Кристиано Роналдо
Снимка: Guliver/GettyImages

5678 0

Гарет Бейл преживя истински дефиниращ кариерата му момент с два гола във финала на Шампионска лига, единият от които беше със задна ножица и ще остане завинаги в историята като един от най-красивите, видени във финална среща. Постижението му е още по-голямо, предвид факта че уелският ас не беше сред титулярите на Зинедин Зидан. Но Кристиано Роналдо намери начин отново да привлече вниманието върху себе си и да отнеме от невероятния успех на Реал Мадрид, който току-що беше спечелил 3-а поредна титла в Шампионска лига.

Португалската звезда беше фигурант на терена, като дори можеше да коства много на своя отбор с пропуските, които направи. Но веднага след мача той излезе пред медиите и каза: "Беше хубаво да играя за Реал Мадрид. Скоро ще обявя бъдещето си". И нито един в лагера на Реал Мадрид не хареса думите му, защото вечерта беше за "кралския клуб", а не за егото на Кристиано Роналдо.

Серхио Рамос веднага поиска отговори от звездата, както пред медиите, така и в персонален разговор. Но мнението на всички в съблекалнята е било единодушно - времето е било за празненства за спечелената 13-а купа на Шампионска лига, а не за постигане на индивидуални цели. Особено когато всички в клуба знаят, че става въпрос за пари и желанието на Кристиано да получи по-добър контракт от този на Лионел Меси.

Въпреки че в Реал са ядосани на Роналдо, Флорентино Перес със сигурност е очаквал такова поведение от португалеца. Той е наясно, че Кристиано не е доволен от момента, в който Меси и Неймар получиха повече пари от него. Но в същото време не показва готовност отново да го направи най-добре платения футболист на планетата. Не и на 33-годишна възраст. И, независимо от недоволството на Роналдо, никой в клуба не е съгласен с методите, които португалската мегазвезда използва. Не и след триумф като този в Шампионска лига.

Този път обаче и феновете са срещу Кристиано Роналдо. Въпреки че за поредна година стана реализатор №1 в отбора, привържениците на Реал Мадрид ясно разбират, че няма играч, който да е по-голям от "кралския клуб". И реакцията на Роналдо след победата над Ливърпул може да е последната капка егоизъм, която в Мадрид са готови да понесат.

*Статията е подготвена по материал на Marca.com

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички