Изненадващо завръщане в Реал реши основния проблем на Зидан


Изненадващо завръщане в Реал реши основния проблем на Зидан
Снимка: Gulliver/GettyImages

4028 0

Зинедин Зидан има сериозен ребус за решаване - кой да замени контузеният Даниел Карвахал срещу Байерн Мюнхен. Испанският национал получи травма по време на успеха срещу баварците с 2:1 в Германия, като тогава на неговия пост игра Лукас Васкес. Към тренировките на тима обаче се завърна Начо Фернандес и универсалният защитник ще бъде включен в основната група за мача във вторник вечер на "Сантиаго Бернабеу".

Испанският национал не играе от края на март насам, като се контузи в мач от Ла Лига. Неговото завръщане е изненадващо, но той е тренирал вече няколко пъти със съотборниците си и Зидан потвърди, че защитникът е в добро физическо състояние. Засега обаче не е ясно дали френският специалист ще заложи на него от първата минута на двубоя срещу Байерн.

Позицията "десен защитник" не е непозната за Начо. Той е играл на всеки пост в отбраната на Реал Мадрид, като през миналия сезон отново в полуфиналите на Шампионска лига бранителят трябваше да играе отдясно на защитата. Тогава той се справи отлично срещу Атлетико Мадрид. Ако той не играе срещу баварците, десен бек по всяка вероятност ще е Лукас Васкес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички