Интер и Реал Сосиедад завъртяха скучно равенство в Шампионска лига, но испанският тим е по-доволен (ВИДЕО)


Интер и Реал Сосиедад завъртяха скучно равенство в Шампионска лига, но испанският тим е по-доволен (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

652 0

Интер и Реал Сосиедад не изиграха особено атрактивен двубой и завършиха 0:0 в последен двубой група "D" в Шампионска лига. В срещата нямаше чисти голови положения, като двата тима не се хвърляха особено в атака.

След този резултат испанският отбор спечели групата заради по-добрата си голова разлика в сравнение с "нерадзурите". Двата отбора завършиха с 12 точки

Срещата започна в доста лежерно и спокойно темпо, което се отрази и на положенията в двубоя. Чак в 36' се стигна до опасност и тя бе за Интер. След по-продължителна атака Аугусто центрира към Хенрих Мхитарян, който обаче не стреля добре с глава и топката мина покрай вратата.

Две минути преди края на полувремето Димарко центрира отляво и намери Франческо Ачерби в наказателното поле. Той обаче не успя да стигне до топката. Точно в края на полувремето се стигна до първия точен удар. Димарко стреля след пас от Мхитарен, но ремиро спаси без проблем.

И през второто полувреме ситуацията не се промени, а положенията бяха малко.  В 60' Хуан Куадрадо стреля от границата на наказателното поле, но встрани от вратата. В 68' Сосиедад имаше претенции за дузпа заради задържане на техен играч, но те не бяха уважени.

В 75'  Такефусо Кубо направи хубав индивидуален пробив, след който падна в наказателното поле. Съдията посочи бялата точка, но дузпата бързо бе отменена, тъй като повторенията показаха, че е симулирал. До края на двубоя така и не се стигна до нещо по-интересно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички