Играл срещу ЦСКА издразни Ерлинг Холанд, но постигна това, което искаше (ВИДЕО)


Играл срещу ЦСКА издразни Ерлинг Холанд, но постигна това, което искаше (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1102 0

Останалият на второ място в борбата за "Златната топка" Ерлинг Холанд ще се бори за голмайсторския приз в Шампионска лига и през този сезон. Именно норвежецът бе първи по този показател (12) в сезона, в който "гражданите" триумфираха с първия си в историята трофей от надпреварата.

И след като в първите две срещи от груповата фаза Холанд не успя да се разпише, то във всеки от двата двубоя срещу Йънг Бойс съумя да реализиа по две попадения и вече има 4, като само Алваро Мората има повече - 5.

Още на почивката срещу швейцарския гранд пък футболист на опонента се подсигури, че ще получи фланелката на Холанд. Това видимо издразни норвежкия стрелец, който вече бе открил резултата.

След поклащане на главата и неособено одобрителна реакция Холанд все пак се съблече и даде фланелката на съперника. Това пък бе бранителят Мохамед Камара. Той е познат на българския запалянко, тъй като игра и в двете срещи на Йънг Бойс срещу ЦСКА в групите на Лига Европа през сезон 2020/21.

Вижте любопитния момент чрез кадрите по-долу в материала. Вижте и какъв пореден рекорд потроши Манчестър Сири с Ерлинг Холанд в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички