Хосеп Гуардиола предрекъл разгрома над Реал Мадрид в съобщение до Рио Фърдинанд


Хосеп Гуардиола предрекъл разгрома над Реал Мадрид в съобщение до Рио Фърдинанд
Снимка: Getty Images

2392 0

Легендарният играч на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд казва, че е получил съобщение от Пеп Гуардиола преди победата на Манчестър Сити в Шампионска лига над Реал Мадрид. Мениджърът е изразил увереност, че неговият отбор ще победи действащите шампиони.

Сити стигна до победа срещу 14-кратните победители в Шампионска лига в сряда, постигайки успех с 4:0 в мач, в който доминираха от началото до края. По този начин се приближиха една крачка по-близо до спечелването на надпреварата за първи път.

Отмъщението на Сити и Гуардиола

Отборът на Гуардиола отпадна от Мадрид на същата фаза миналата година, когато Карло Анчелоти и компания отидоха на финала, за да победят Ливърпул. Изглежда, че именно това е била гореща тема на разговор между Гуардиола и бившия защитник на Манчестър Юнайтед Фърдинанд.

Пеп Гуардиола ми изпрати съобщение преди мача и каза: "Победихме ги преди две години и ще ги победим отново, повярвай ми", каза Фърдинанд. В Twitter се появиха и кадри, на които Гуардиола се приближава до Фърдинанд, който работеше на "Етихад" като анализатор на BT Sport, и го сочи, изглежда в опит да покаже, че е доказано прав. А след победата си над Реал Мадрид Сити се превърна в най-големия фаворит в историята на финалите в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички