Хоселу демонстрира скромност и каза няколко думи за бъдещето си в Реал Мадрид


Хоселу демонстрира скромност и каза няколко думи за бъдещето си в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

3166 0

Нападателят на Реал Мадрид Хоселу, който бе автор и на двата гола във вратата на Байерн Мюнхен, заяви, че не се чувства като единственият, а като един от многото герои на "белия балет":

*34-годишният испанец се появи на смяна в 81-вата минута, а в 88-ата и 91-вата се разписа на два пъти, за да изпрати Кралския клуб на пореден финал в Шампионска лига.

Думите на Хоселу

"Герой? Гледам на себе си като един от многото. Целият отбор прави фантастичен сезон във всяко едно отношение. Заслужаваме всичко това", коментира Хоселу след последния съдийски сигнал.

Хоселу

"Доволен съм от начина, по който допринасям, особено днес. Опитвам се да се възползвам от шансовете, които ми се откриват. В момента мисля за жена ми и за децата ми - те са тези, които бяха до мен и с които преминах през всичко в кариерата ми".

ОЩЕ: "Съжалявам, допуснах грешка" - Матайс де Лихт разкри думи на страничния съдия

"Такива мачове се печелят с желание и със сърце. Треньорът ни го каза преди началото...", разкри голаджията, а след това каза няколко думи и за бъдещето си (договорът му изтича на 30-и юни):

"Фокусиран съм върху това, което се случи тази вечер и върху факта, че след 3 седмици ще играем финал в Шампионска лига. Ще му дойде времето да говорим за моето бъдеще. Искам да съм на 100% в идните седмици, а после ще обсъдим нещата".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Анчелоти с много силни думи за Реал Мадрид, Тухел каза за смяната на Хари Кейн и оплю главния съдия! (ВИДЕО)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички