Анчелоти с много силни думи за Реал Мадрид, Тухел каза за смяната на Хари Кейн и оплю главния съдия! (ВИДЕО)


Анчелоти с много силни думи за Реал Мадрид, Тухел каза за смяната на Хари Кейн и оплю главния съдия! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

7102 0

Настроенията на мениджърите на Реал Мадрид и Байерн бяха в двата края на спектъра. Карло Анчелоти бе видимо доволен, след сладката победа, а Томас Тухел бе крайно разочарован и до голяма степен (може би справедливо!) хвърли вината върху главния рефер Шимон Марчиняк:

"Най-добрият отбор, който съм водил!"

"Играхме добре, контролирахме играта и имахме нужната сила да се вдигнем, след като губехме. Отново се случи тук, на "Бернабеу" - с невероятната подкрепа на нашата публика, може да правим абсолютно неочаквани неща. Трябваше да вярваме докрая - пуснах в игра Хоселу, който е фантастичен нападател и ни донесе нужната свежест в предни позиции. Играчите ни са невероятни - изключително съм им благодарен. Те са невероятно скромни и щедри - мисля, че това е най-силният състав, който съм водил през моята кариера! Предстоят ни страхотни дни - преди финала за Шампионска лига ще празнуваме първо че се класирахме там, после титлата ни в Ла Лига. Първо трябва да се насладим на това, което постигнахме, а после да мислим за финала", сподели Анчелоти.

Томас Тухел

Още: ЕПИЧНО! Реал Мадрид обърна Байерн Мюнхен за секунди - неочакван герой го прати на финала в Шампионска лига към 15-ата (ВИДЕО)

"Боли ни много и определено ще ни трябва време да се възстановим... Трудно е да го преглътнем, защото оставихме всичко на терена. Трябва да се изправим и да продължим. Имахме прекалено много проблеми, прекалено много крампи, прекалено много контузии. До края на мача трябваше да сменя всичките ни офанзивни футболисти поради някоя от тези причини. След това пък Мануел, който беше невероятен през цялата вечер, допусна грешка, която прави веднъж на 100 години", заяви Тухел.

"Това в края бе абсолютна катастрофа... Грубо нарушение на правилата. Реферът бе длъжен да остави ситуацията до края, а не да свири толкова рано. Страничният съдия направи първата грешка, а след това главният направи втората такава", допълни още немският специалист.

Реал Мадрид има проблем и това е Тухел: Изненадващ факт за треньора на Байерн преди битката за финала в Шампионска лига

Томас Тухел назова играча в Реал Мадрид, който го плаши - не е Белингам

Томас Тухел преди Реал Мадрид: Това е един от най-трудните стадиони за победа, но не е невъзможно

Карло Анчелоти не се зарадва на титлата с Реал Мадрид: Ще празнуваме следващата седмица

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички