Хорхе Сампаоли: Не отстъпваме по нищо на Ювентус


Хорхе Сампаоли: Не отстъпваме по нищо на Ювентус

1215 0

Наставникът на Севиля Хорхе Сампаоли не скри радостта си след равенството 0:0 като гост на Ювентус в мач от 1-ия кръг на група "Н" на Шампионска лига. Той посочи пресата като основен аргумент за успешното противопоставяне на отбора му срещу "старата госпожа".

"Пресата ни свърши отлична работа. Имахме и трудни моменти, но съм доволен от представянето ни. Оценявам мача на база играта и резултата.

Как е възможно? Ювентус смаза Севиля, но взе само точка у дома (ВИДЕО)

Бяхме подготвени за финалния натиск на Ювентус и се справихме. Показахме, че по нищо не им отстъпваме. Двата отбора бяха на едно ниво", каза треньорът на андалусийците след срещата.

Той похвали и индивидуалното представяне на вратаря Серхио Рико, който спаси всичко възможно, включително и удар на Сами Кедира, който беше излязал сам срещу него.

"Направи няколко важни намеси не само срещу Кедира, но и в края на мача. Точаката в Торино е добре дошла, но остават още пет срещи.

Трябва по-добре да владеем топката и да откриваме свободни пространства. Колкото до Ювентус, те си остават един от фаворитите за достигане до финала", добави Сампаоли.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички