Как е възможно? Ювентус смаза Севиля, но взе само точка у дома (ВИДЕО)


Как е възможно? Ювентус смаза Севиля, но взе само точка у дома (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

1785 0

Италианският шампион Ювентус има пълното право да съжалява, че не оглави група "H" на Шампионска лига, след като стигна само до 0:0 срещу носителя на трофея в Лига Европа - Севиля. 

Цяло чудо е, че испанската селекция си тръгна с точка от Торино, след като "бианконерите" разпиляха своя съперник и само късметът и пропуските на Гонсало Игуаин лишиха домакините от победата.

Още през първото полувреме "старата госпожа" играеше с висока преса, иницирана от нападателите и подпомагана от Кедира и Асамоа. Това не стресна особено "рохибланкос", но пък защитата допусна и немалко грешки. Дибала и Игуаин обаче не успяха да се възползват - 0:0.

През вторите 45 минути високото темпо, налагано от Ювентус, даде резултат и Севиля почти не излезе от половината си. Това обаче не се оказа ползотворно в атакуващ план за Ювентус. Игуаин отново показа, че във важните мачове не може да се "отпуши", пропускайки две страхотни положения. При едното от тях аржентинският национал удари и греда.

В края на двубоя на терена влязоха Пяца, Пянич и Алекс Сандро, но това не помогна на Ювентус да стигне до победата.

За сметка на това Лион нямаше проблем в своето домакинство. Френският гранд, дори и без половината си титулярен състав, стигна до категорично 3:0 над Динамо (Загреб) у дома и стартира ударно в Шампионска лига.


Juventus vs Sevilla (0-0) ~ All Goals... by denysenathan

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички