Хенрих Мхитарян предупреди Интер, трябва да направи само едно в реванша в Мадрид


Хенрих Мхитарян предупреди Интер, трябва да направи само едно в реванша в Мадрид
Снимка: GettyImages

749 0

Хенрих Мхитарян предупреди Интер, че 1:0 не се брои мног и трябва да играят за победа в реванша от 1/8-финалите на Шампионска лига срещу Атлетико Мадрид. Както се очакваше, двубоят бе труден тактически. Съставът на Диего Симеоне опитваха да неутрализират всяка опасност от "нерадузурите".

Марко Арнаутович влезе от резервната скамейка на полувремето, за да замени контузения Маркус Тюрам и пропусна няколко възможности, но в крайна сметка именно негов гол донесе успеха. Сега има още един мач, така че макар да беше хубаво да спечелим, 1:0 не се брои много", каза Мхитарян след мача.

Мхитарян предупреди съотборниците си преди реванша

Според Мхитарян 1:0 не означава почти нищо

"Създадохме възможно най-много положения за гол, но знаехме, че се изправяме срещу силен противник, който се защитава добре. За щастие вкарахме гол и сега отиваме в Мадрид с предимство. За съжаление, победата с 1:0 означава, че все още не сме направили нищо. Трябва да отидем в Мадрид и да играем така, сякаш все още е 0:0, трябва да играем за победа.

Още: Сменилият звезда щеше звучно да провали Интер, но успя да направи разликата с Атлетико (ВИДЕО)

Интер стигна до финала на Шампионска лига миналия сезон, като загуби  от Манчестър Сити на Пеп Гуардиола, но представянето в двубоя бе отлично и това им вдъхна увереност. "Трябва да дадем всичко от себе си и да продължим пътя, по който бяхме през миналия сезон, тъй като искаме да стигнем отново до финала".А това бе 1/8-финалът в Шампионска лига, който можеше да изглежда различно заради играч, който подписа с Атлетико, но се присъедини към Интер.

Още:  Симеоне: Лаутаро Мартинес можеше да играе за нас, а избра Интер, но съм щастлив за него

Интер - Атлетико Мадрид по ТВ: Къде да гледаме зрелищния 1/8-финал от Шампионска лига НА ЖИВО?

Индзаги изчетка Симеоне: Играят много добър футбол и много ще ни затруднят

Интер помете Салернитана в паметна вечер за италианския футбол (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички