Хаос в "групата на смъртта" в Шампионска лига! Гигантът пак се изложи, аутсайдерът избухна, а иконата се възроди


Хаос в "групата на смъртта" в Шампионска лига! Гигантът пак се изложи, аутсайдерът избухна, а иконата се възроди
Снимка: Getty Images

22465 0

"Групата на смъртта" продължава да бъде най-интригуващата и непредвидима в тазгодишното издание на Шампионска лига. След всеки следващ кръг всичко се променя. След четвъртия такъв има нов лидер и това е Борусия Дортмунд, който първоначално бе аутсайдер там, но записа две поредни победи над Нюкасъл. ПСЖ загуби за втори път - седемкратният носител на трофея му нанесе поражение и възроди шансовете си.

Нюкасъл, който бе лидер след първите два кръга, вече е последен. А тепърва му предстои дуел срещу парижани, които остават големият фаворит. "Росонерите" ще опитат да сломят и Борусия Дортмунд, с което да си гарантират поне второто място преди последния кръг и чудесни изгледи за класиране напред, въпреки че до предния мач бяха последни в класирането без победа.

Борусия Дортмунд или Милан: Кой ще направи крачката към елиминациите в Шампионска лига?

Платформата за онлайн спортни залози efbet предлага коефициент от 2,20 за това ПСЖ да спечели групата, както и съответно 2,35 за Борусия Дортмунд, 8,40 за Нюкасъл и 8,80 за Милан.

"Росонерите" приемат германския тим на "Сан Сиро". Срещу съперници от тази страна Милан се представя отлично у дома - 12 победи, 4 равенства и само 2 загуби. Друг обнадеждаващ за тима факт е, че само един от последните 11 мача на отбора в Шампионска лига е бил спечелен от гостуващия. Италианците ще внимават с Никлас Фюлкруг, който вкарва в три поредни мача за Борусия - всеки път още преди почивката.

Коефициентът на efbet за това Милан да победи у дома и да направи сериозна стъпка към елиминациите е 2,05, докато ставката за победа за германците и гарантирано участие на 1/8-финалите е 3,75. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,70. Срещата е във вторник (28.11) от 22:00 часа българско време, когато започва и мачът между ПСЖ и Нюкасъл.

Нюкасъл в опит пак да бие ПСЖ и да "завърже" още повече "групата на смъртта"

На "Парк де Пренс" ще опита да се развихри Килиан Мбапе. Французинът има седем гола в последните четири мача за Франция и ПСЖ, като три от тях падат между 70-ата и 85-ата минута. ПСЖ пък печели последните си две срещи от Шампионска лига у дома на 0, като е загубил само един мач на "Парк де Пренс" от последните десет в турнира (8 победа и 1 равенство).

Любопитното пък е, че който води на полувремето, печели и накрая и в четирите мача до момента на Нюкасъл в групите (в това число и равенството с Милан, където резултатът остава непроменен).

Коефициентът на efbet за това Нюкасъл да победи ПСЖ и да заплете ситуацията в групата още повече е 5,25, докато ставката за успех в полза на Луис Енрике и компания е 1,58. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 4,45.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички