Гуардиола: Перфектният старт за нас


Гуардиола: Перфектният старт за нас
Снимка: Guliver/GettyImages

991 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че отборът му е направил перфектния старт в Шампионска лига с 4:0 при визитата на холандския Фейенорд. Той похвали  Джон Стоунс и Кевин де Бройне, които изиграха фантастичен мач и допринесоха сериозно за успеха на своя тим.

"Постигнахме хубава и изразителна победа. Според мен този успех над Фейенорд е идеалният старт за нас в групите на Шампионска лига. Да започнеш с три точки в груповата фаза на турнира е нещо от много важно значение", сподели специалистът. 

"Головете на Стоунс бяха изключително важни. Той се представи страхотно. Това момче притежава супер талант и знае много добре кои неща трябва да подобри, за да се представя още по-добре. Радвам се за него и за това, че вкара два гола", коментира още испанецът. 

"Какво да кажа за Кевин? Той е един от най-добрите футболисти, които изобщо някога съм виждал през живота си. Той може да направи абсолютно всичко на терена и вече го е доказал. Определено е топ футболист с изключителни качества и се радвам, че го имам в отбора си".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички