Гризман: Приготвих си багажа за Лисабон така, че да остана до финала


Гризман: Приготвих си багажа за Лисабон така, че да остана до финала
Снимка: Getty Images/Guliver

1784 0

Нападателят на Барселона Антоан Гризман сподели очакванията си от четвъртфиналния мач в Шампионска лига срещу Байерн Мюнхен. Двубоят е тази вечер от 22,00 часа, а французинът е доста оптимистично настроен.

"Подготвих си багажа така, че да остана в Лисабон до 23 август. Дори взех Play Station със себе си. Остават ни три мача, за да спечелим Шампионска лига и имаме ресурсите, за да го постигнем. Всеки отбор има възможност да спечели отделен мач", заяви Гризман за клубния сайт.

"Знаем, че ще е трудно, но също така знаем какво трябва да направим, за да стигнем до полуфиналите. Ще бъде много добър мач. Трябва да сме единни и да се опитаме да контролираме топката колкото е възможно повече", допълни нападателят.

"Байерн е много силен физически и е свикнал да владее топката. Ние трябва да им усложним живота и да играем своя футбол. Байерн не е само Левандовски. Крилата им често се включват в атака. Мюлер и Гнабри са също много добри. Левандовски бележи много, но опасността идва отвсякъде", завърши французинът. А ето къде можете да гледате мача. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички