Зидан: Роналдо е разстроен, че не вкара повече на Байерн


Зидан: Роналдо е разстроен, че не вкара повече на Байерн
Снимка: Guliver/GettyImages

4184 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че звездата на тима Кристиано Роналдо е бил разстроен от това, че не е успял да вкара още голове на Байерн Мюнхен.

Нападателят се отчете с дубъл във вратата на Мануел Нойер за успеха с 2:1 в четвъртфиналния мач в Шампионска лига снощи.

"Кристиано беше много доволен от двата си гола, но е и разстроен, че пропусна шанса си да вкара повече голове. Гарет Бейл почувства спазми на почивката и аз реших да не рискувам с него. Той не се чувства много добре, но се надяваме, че няма нищо сериозно с него. Въпреки това, аз съм доволен от начина, по който игра Асенсио", коментира френският специалист.

"Изходът от конфронтацията никога не се решава в първия мач. Ние изиграхме добър мач, даже можехме да вкараме още. Но и така сме много доволни, макар и малко разочаровани. Съперникът има много силен вратар, той беше буквално като стена. Не мога дори да кажа колко спасявания направи Нойер. Беше ни тежко през първото полувреме, но издържахме. И постигнахме победа. Разбира се, да играеш с човек повече е много по-лесно, но Байерн има отличен отбор и всичко ще стане ясно след седмица", каза още Зидан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички