Гледай полуфинала в Шампионска лига Челси - Реал Мадрид - ето как


Гледай полуфинала в Шампионска лига Челси - Реал Мадрид - ето как
Снимка: Getty Images/Guliver

1609 0

Тази вечер Челси посреща Реал Мадрид в полуфинален мач-реванш в Шампионска лига. Първият двубой между двата тима завърши с равенство 1:1. Битката за място на финала започва в 22,00 часа.

Тимът на "сините" има малко предимство преди домакинството си и то е попадението, реализирано на чужд терен. Освен това лондончани се представят впечатляващо под ръководството на Томас Тухел - имат само 2 загуби в 23 мача под негово ръководство. Успокоение за феновете на Челси е и фактът, че в двубоя в Мадрид техният тим създаде повече моменти пред чуждата врата, отколкото именитият им съперник.

При домакинството си рекордьорът по спечелени "ушати" купи не се представи на съответстващото ниво - създаде малко моменти пред противниковата врата, грешеше в отбрана и направи слабо първо полувреме. За да не загуби, на тима на Зинедин Зидан помогна най-вече индивидуалното майсторство на Карим Бензема. Сега обаче ще е различно - тимът си е взел урок, а голям плюс за тях ще е завръщането в състава на капитана Серхио Рамос. Мачът Челси - Реал Мадрид ще бъде предаван пряко по bTV Action, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички