Марсело замина в последния момент с Реал Мадрид за реванша с Челси от Шампионска лига


Марсело замина в последния момент с Реал Мадрид за реванша с Челси от Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

5176 0

Левият бек на Реал Мадрид Марсело ще бъде на разположение на наставника Зинедин Зидан за реванша с Челси от полуфиналите на Шампионската лига в сряда. Бразилският защитник с испанско гражданство бе под угрозата да пропусне двубоя в Лондон, тъй като днес бе ангажиран като наблюдател в местните избори в Мадрид.

Опитният бранител обаче бе освободен малко след като се яви в избирателната секция в Ла Моралеха, където бе разпределен. Още миналата седмица от Кралския клуб подадоха молба Марсело да бъде освободен от задължението да следи изборния процес, но тя бе отхвърлена.

Според местно издание възрастна жена, която е била резервен наблюдател, е доброволствала да замести Марсело, за да може той да замине с останалата част от отбора за Лондон. Това се е случило в 8:30 сутринта местно време, два часа преди полета на мадридчани за столицата на Великобритания, като впоследствие от Реал потвърдиха, че бразилецът е част от състава за двубоя.

Челси посреща Реал Мадрид в сряда от 22:00 часа българско време след равенство 1:1 в първата среща в Испания. Пълната група от футболисти на Реал вижте ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички