Гледай на живо Барселона - ПСЖ в Шампионска лига


Гледай на живо Барселона - ПСЖ в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

5647 0

Битките в Шампионска лига се подновяват, като е време за елиминационните сблъсъци. Те стартират с безспорно една от най-интересните двойки - Барселона срещу ПСЖ. Зарядът в двубоя ще е още по-засилен и поради историята между двата клуба извън футболния терен - на трансферния пазар.

Напрежението е особено високо в последните месеци, в които от ПСЖ нееднократно изявиха публично желание да привлекат голямата звезда и легенда на каталунците Лионел Меси, чийто договор изтича в края на сезона. Ръководни фактори, треньор, играчи - всички от парижани говориха по темата открито, което изобщо не се хареса на "блаугранас".

ПСЖ има за какво да си отмъщава обаче на самия футболен терен. Всички помнят историческия сблъсък между двата тима през 2017 година на същата фаза от същия турнир, когато френският шампион печели убедително с 4:0 като домакин първия двубой.

Следва реванш на "Камп Ноу", който остави зрителите втрещени. Барселона побеждава с 6:1, като до 88-ата минута резултатът е 3:1, като съдийските решения в края също бяха спорни, което направи обстановката взривоопасна.

За съжаление на зрителите, една от големите звезди на френския шампион Неймар няма да може да се изправи срещу приятеля си Меси и срещу бившия си отбор, тъй като получи контузия. Аут от срещата за парижани е и Анхел ди Мария, както и Хуан Бернат, докато за Барселона - Роналд Араухо, Сержи Роберто, Коутиньо, както и дълготрайно контузеният Ансу Фати. Брейтуейт и Пике са под въпрос.

Днешната среща между Барселона и ПСЖ ще започне в 22:00 часа българско време. Мачът на "Камп Ноу" ще бъде излъчен пряко по Max sport 3, като ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички