"Гинко билоба"? Журналист тотално "превъртя играта", измисли си играч на Манчестър Сити (ВИДЕО)


"Гинко билоба"? Журналист тотално "превъртя играта", измисли си играч на Манчестър Сити (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2669 0

Един от най-нелепите и необясними моменти в историята на пресконференциите в Шампионска лига! Това най-добре описва случилото се по време на срещата с медиите за играча на Манчестър Сити Кайл Уолкър преди двубоя за "гражданите" срещу Брюж.

Журналист, който очевидно сериозно се обърка (или тотално е забравил името на играч на Сити), зададе много странен въпрос на крайния бранител, който се подвизава отдясно. Той бе запитан дали конкуренцията му с Бернард Менди (не съществува такъв професионален играч, познат на широката аудитория) му помага.

Последва голямо объркване, а самият Уолкър остана сериозно учуден от въпроса и буквално не знаеше как да отговори. Той се обърна към човек от Сити, седящ до него, за да види дали може да му помогне.

Уолкър дори призна, че е объркан. Обяснимо, странният въпрос на журналиста не получи отговор. По всяка вероятност той е визирал Бенжамен Менди, но това не прави въпросът му по-логичен, тъй като първо, че неговата позиция е отляво на отбраната, а не отдясно, каквато е на Уолкър, и второ, че той от немалко време насам не може да играе за своя отбор.

Вижте комичната ситуация във видеото по-долу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички