Гений или случайност: Моментът, в който Рюдигер донесе победата на Реал Мадрид над Манчестър Сити (ВИДЕО)


Гений или случайност: Моментът, в който Рюдигер донесе победата на Реал Мадрид над Манчестър Сити (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3585 0

Реал Мадрид успя да отстрани Манчестър Сити след изпълнение на дузпи насред "Етихад" в четвъртфиналите на Шампионска лига, а интересно видео показва, че големият герой на мадридчани е бил Антонио Рюдигер.

Ключовият момент, в който Рюдигер донесе победата

Германският национал не само вкара решителната дузпа, но и посъветва своя вратар Андрий Лунин къде ще стреля Матео Ковачич, чийто удар стражът на "белите" спаси.

Още: Знаеше ли къде ще бие или? Андрий Лунин обясни за дузпата на Бернардо Силва по време на Манчестър Сити - Реал Мадрид

Рюдигер донесе победата на Реал над Сити

Изглежда Лунин е успял да забележи действието на своя съотборник от над 50 метра в решителния момент. Разбира се, украинецът спаси още една дузпа - тази на Бернардо Силва, докато за Реал Мадрид само и единствено Лука Модрич не успя да се разпише.

По този начин испанският гранд продължава напред в Шампионска лига, а на полуфинала ще мери сили с добре познат опонент, а именно - Байерн Мюнхен, който пък успя да се справи с Арсенал в 1/4-финалната фаза на най-комерсиалния европейски турнир.

Още: Реал отстрани за рекорден път актуалния №1 в Шампионска лига и единствен е защитил трофея си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички