Гатузо ще може да използва един от най-важните си играчи срещу Барса


Гатузо ще може да използва един от най-важните си играчи срещу Барса
Снимка: Getty Images/Gulliver

1090 0

Един от най-важните футболисти и капитан на тима на Наполи Лоренцо Инсиние не просто е излекуван от контузията си, а се очаква дори да започне срещу Барселона утре вечер. Италианският национал бе под сериозен въпрос за срещата, след като получи травма в последния кръг от Серия А срещу Лацио.

Инсиние имаше синини в областта на сухожилието, свързващо бедрото със слабините, както и лек мускулен проблем. Въпреки това той е взел участие в тренировъчната сесия със своите съотборници тази сутрин и според ‘Sky Sport Italia’ не е имал никакви болки. Очаква се Инсиние да попадне в стартовия състав на Дженаро Гатузо за утрешната среща, което е страхотна новина за наставника на „партенопеите“. Очаква се в нападение да му партнират Дрис Мертенс и Хосе Кайехон.

Първият двубой между Наполи и Барселона на „Сан Паоло“ завърши при резултат 1:1. Тимът на Гатузо ще трябва да търси победа или равенство, по-резултатно от 1:1, за да продължи към фазата на четвъртфиналите. А ето кой футболист ще бъде партньор в атака на Инсиние през следващата кампания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички