Финалът ПСЖ - Байерн: Два убийствени бонуса тази вечер в Шампионска лига


Финалът ПСЖ - Байерн: Два убийствени бонуса тази вечер в Шампионска лига
Снимка: Guliver/GettyImages

1713 0

Финалът в Шампионска лига е централното събитие в света на футбола в неделния ден, като ПСЖ се изправя в първия си финал в турнира, и то срещу един от най-титулуваните клубове не само в надпреварата, но и изобщо в играта - Байерн Мюнхен. 

Две от най-атакуващите селекции в европейския футбол се изправят една срещу друга, а феновете на спортните залози имат на разположение два страхотни бонуса, осигурени от Winbet в днешния ден. И двата определено си заслужават! 

Първият е свързан с головете в мача. Ако решите да направите залог от 20 лева преди срещата, Winbet ще изплати по 20 лева за всеки гол, отбелязан във финала. Интересен е фактът, че в мача очакванията са за много голове, но дори да няма такива, ако се стигне до продължения, офертата ще важи и за тях! Предложението не включва изпълнение на дузпи след редовното време и изиграването на продълженията. 

РЕГИСТРАЦИЯ В WINBET (18+) 

Вторият бонус е под формата на безплатен залог. Ако направите лайв залог по време на срещата (след като мачът е започнал), Winbet ще ви осигури 20 лева безплатен залог. Пълните правила на промоцията на Winbet за финала в Шампионска лига може да видите тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички