Ерик тен Хаг похвали Манчестър Юнайтед за "най-добрите минути през сезона" и се оплака от ВАР


Ерик тен Хаг похвали Манчестър Юнайтед за "най-добрите минути през сезона" и се оплака от ВАР
Снимка: Getty Images

1136 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг коментира загубата на своя тим от Копенхаген, след като имаха преднина от 2 чисти гола, но останаха с човек по-малко. И в крайна сметка загубиха с 3:4. Така, "червените дяволи" са на последно място в групата си в Шампионска лига със само 3 точки.

Тен Хаг доволен от играта на Юнайтед

"Много сме разочаровани, защото играхме много добрe. Започнахме мача толкова добре. Най-добрите ни минути за сезона. Печелехме мача и червеният картон промени всичко".

Копенхаген притежаваше повече топката и имаше 16 удара срещу 9 на Юнайтед, но Тен Хаг настоя: "Това е игра на грешки. Не бих казал, че направихме всичко както трябва, но имаше много положителни моменти. Дори с 10 души ние диктувахме играта. Играхме много добре".

Не е щастлив обаче от ВАР

Рашфорд бе изгонен след намеса на ВАР и дълго преглеждане на ситуацията, а Тен Хаг стана поредният мениджър, който критикува системата: "Играта никога не е била предназначена да бъде такава. Това няма нищо общо с футбола. Приемам, че се вземат грешни решения, но когато се стига до такива трудни решения, то двубоят вече се контролира от тях".

"Допуснахме два гола, които не трябваше да се зачитат. Първият бе от засада, а вторият гол е след дузпа, като ръката бе прилепена и е в нормална позиция. Четири дузпи срещу нас в четири мача и две, или три са много спорни. Мачът не може да бъде такъв", оплака се още мениджърът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички