Драма в Дания! Манчестър Юнайтед "рухна" след 7 гола, обрати и червен картон (ВИДЕО)


Драма в Дания! Манчестър Юнайтед "рухна" след 7 гола, обрати и червен картон (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4369 0

Манчестър Юнайтед и Копенхаген сътвориха истинско шоу на стадион "Паркен" в Дания в мач от група "A" на Шампионска лига. Датският гранд се наложи с 4:3 в мач, който видя червен картон, обрати и много драма, а "червените дяволи" отново разочароваха.

Развой на двубоя

Срещата започна изключително силно за "дяволите". Още до 20-ата минута те вече водеха с 2:0 след две попадения на Расмус Хойлунд, който записа името си до рекорд на Димитър Бербатов, а с в втория си гол дори го задмина.

Всичко обаче се промени след червения картон на Маркъс Рашфорд, който извърши грубо нарушение и бе изгонен в 42-ата минута. Мохамед Елийонуси вкара за 1:2 в 45-ата минута, а благодарение на добавеното време от 13 минути (заради нахлуване на терена) Копенхаген успя да изравни в 45'+9 чрез Диого Гонсалвеш, който вкара от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Хари Магуайър.

"Дяволите" действаха много внимателно през втората част и дочакаха своя момент в 69-ата минута, когато бе отсъдена дузпа за тях, която бе реализирана от капитана Бруно Фернандеш за 2:3. В последните 10 минути обаче футболистите на Тен Хаг "рухнаха".

Лукас Лерагер наказа грешка на отбраната на дяволите с мощен удар за 3:3 след страхотно центриране на Расмус Фалк в 83'. Само 4 минути по-късно обратът бе пълен. Рууни Баргджи бе сам в наказателното поле на Юнайтед след комична намеса от отбраната на гостите и с прецизен и премерен шут с левия крак изведе за пръв път в срещата Копенхаген напред - 4:3. В петата минута на добавеното време пък Бруно Фернандеш нанесе много силен удар от разстояние, който обаче бе спасен от противниковия страж, с което победата на домакините бе подпечатана. 

Ситуацията в групата

След 4 изиграни мача Юнайтед заема последното място в група "A" с три точки. Над "дяволите" са Галатасарай (трети с 4 точки), Копенхаген (втори с 4), а лидер и вече осигурил си участие в елиминациите е Байерн Мюнхен с 12 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички