Един от "BBC" може и да не играе във финала на Шампионска лига


Един от "BBC" може и да не играе във финала на Шампионска лига
Снимка: Guliver/GettyImages

2234 0

Една от най-интересните истории преди финала в Шампионска лига е свързана с противопоставянето на атакуващото BBC (Бейл, Бензема, Кристиано) срещу дефанзивното BBC (Бонучи, Барзали, Киелини) на стадион "Милениум". Напълно възможно е обаче да не видим дългоочакваната битка между зловещото нападение на Реал и "стената" на Ювентус.

Причината е, че Гарет Бейл не се чувства готов на 100% да играе като титуляр за "белия балет". Уелсецът, който ще бъде подкрепян ревностно от трибуните в Кардиф, не е играл футбол в последните 7 седмици и не се чувства уверен във физическата си подготовка.

"Да издържа 90 минути... не съм играл футбол след операцията ми, така че ще бъде много, много трудно. Играех с много голяма болка, дори когато се върнах в игра. Пиех много обезболяващи, за да мога да тренирам и да играя.

През последните седем седмици глезенът ми почина и в момента се чувствам по-добре. Възстанових се от контузията, но все още не съм готов на 100%. Но, ако треньорът избере да играя, ще съм готов за това предизвикателство", коментира уелският флангови футболист.

По всяка вероятност като титуляр ще излезе Иско, който замени по прекрасен начин Бейл в стартовия състав, а във втората половина на сезона е сред най-добрите играчи не само на Реал Мадрид, но и изобщо в Европа.

Двубоят между Реал Мадрид и Ювентус във финала на Шампионска лига е в събота от 21:45 часа българско време и може да го следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички