Един от асовете на Реал призна - не е вярвал в обрата срещу Сити


Един от асовете на Реал призна - не е вярвал в обрата срещу Сити
Снимка: Getty Images

1727 0

Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа призна, че не е бил уверен в победата на своя тим, след като в полуфинала в Шампионска лига срещу Манчестър Сити "белите" изоставаха в резултата до 181-ата минута общо в двете срещи.

"Как може да се обясни всичко това? С една дума - Реал. вярвах ли, че ще бъде всичко така? Не особено, защото в атака не играехме по най-добрия начин, не можехме да дадем последния пас. Понякога просто не Ви се получава. Но този гол, този момент, реакцията на феновете...", започна коментара си Куртоа след мача.

"Не мога да кажа, че играчите на Манчестър Сити бяха уплашени, но те разбраха, че нататък може да се случи всичко", допълни вратарят, цитиран от "Marca".

Интересно е да се отбележи, че именно вратарят стана играч на мача в реванша. Той направи няколко ключови спасявания и запази концентрация, с което помогна за обрата. Във финала на Шампионска лига, който е на 28 май в Париж, испанският гранд ще се изправи срещу Ливърпул. А ето какво каза след мача героят на Реал Родриго.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички