Дайър: Барселона е прекрасно предизвикателство за нас


Дайър: Барселона е прекрасно предизвикателство за нас
Снимка: Getty Images/Guliver

970 0

Дефанзивният полузащитник на Тотнъм Ерик Дайър e доволен от жребия, който отреди един от съперниците на тима му в групите на Шампионска лига да бъде Барселона.

Другите два отбора в група "В" са Интер Милано и ПСВ Айндховен.

"Ние отиваме в Шампионска лига, за да се съревноваваме с най-добрите отбори и Барселона определено е един от тях. Това за нас е прекрасно предизвикателство, ще го чакаме с нетърпение и задължително ще бъдем готови. Всеки отбор иска да провери силите си срещу най-добрите в света, но ние не искаме само това, а да се борим с тях за победа", коментира Дайър.

"Интер в последните няколко години изглеждаше като спящ гигант. Клубът има великолепна история в Шампионска лига, така че ще бъде добре да играем с такъв отбор. Така ще бъде и с ПСВ, още един известен с участието си в евротурнирите клуб. Тимовете от Холандия винаги са много силни и играят привлекателен футбол. Във всеки мач ще ни чакат нови предизвикателства и ние ще бъдем готови за тях", увери той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички